top of page

Solver Planning 

En komplett molntjänst för finansiell planering,
analys och legal konsolidering
Revenue Analysis Dashboard.png

Ett Microsoftbaserat Budget- och Prognosverktyg! 
 
Solver Planning är en komplett applikation för rapportering, budget, prognos och operationell och legal konsolidering. Med Solver Planning erhålles ett professionellt stöd för att hantera samtliga processer där inmatning och rapportering används. Det kan vara budget- och prognosstöd för finansiell planering, men även säljplanering och projektstyrning. Solver Planning har stöd för både operativ och legal konsolidering, samt kan integreras med alla affärssystem som finns på marknaden idag. Solver Planning är helt igenom Microsoftbaserat och finns som molntjänst i Microsoft Azure eller kan installeras lokalt på egna servrar.

Webbaserad rapportering med self-service


Solver Planning är helt webbaserat för användarna men rapporter och inmatningsmallar skapas av administratörer med en Add-In i Excel. Rapporter och inmatningsmallar publiceras sedan i portalen för användarna. Kundens data från affärssystemen replikeras direkt in i Solvers molnbaserade datalager.

Power BI - Avancerad analys


Solver Planning har en inbyggd connector för Power BI för kunder som vill analysera sitt data mer visuellt. På detta sätt kan du som kund också nyttja Solver Planning som ditt molnbaserade datalager för analys.

bottom of page