top of page
Webinar om Solver Quickstart 
8/11 15.00
Anmäl er här

Kul, vi ses!

Välkommen till SOLVER´s online-webinar

8:e November 2023

Solver är en molnbaserad lösning i Azure för företag som behöver ett bra och lättanvänt verktyg för rapportering, budget & prognos. Solver används av 4000+ kunder globalt och av bl.a. Preem, Bliwa, TePe och AlfaLaval i Sverige.

Med Solver Quickstart kan du vara igång med att rapportera på era utfallssiffror inom någon dag, snarare än veckor eller månader av implementationsprojekt.

Vi demonstrerar hur Solver automatiskt kan ladda in utfall från ekonomisystemet, visa utfall i 100+ färdiga rapporter, samt stödja inmatning av budgetsiffror på ett enkelt sätt för användarna. Därtill kan du konsolidera hela företagets budget i realtid i färdiga rapporter och dashboards.

Presentationen göra via Teams av Mattias Brunk som är VD och ansvarig för försäljning i Europa. Du når honom även på mattias.brunk@solver.se eller 070-659 03 29.

Om du investerar 45 min av din tid med oss så visar vi hur du kan arbeta enklare med budgetering och vad det handlar om i både besparing för företaget samt investeringskostnad.

 

VÄL MÖTT

Inbjudan webinar 2023 Q3.jpg

Solver Planning

Vår kompetens och erfarenhet inom området är stor och vi kan fungera som rådgivande och stöttande i frågor rörande planeringsprocesser och Microsoft BI. Solver lervererar lösningar på vår egna molntjänst som körs i Microsoft Azure. Vi står för både molntjänst, konsultleverans och framtida support.

Med mer än 20 års erfarenhet vet vi vilka utmaningar olika företag står inför i samband med årlig budget och/eller månatliga eller kvartalsvisa prognoser. Vår affär är enkelt: vi vill förenkla livet för ekonomiavdelningen och få ett större ägarskap av budgeten ute i organisationen.

Om oss
Kontakt
Våra tjänster
bottom of page