top of page
Webinar Budget & Prognos
SOLVER
13/10
  kl. 15-15.45
Anmäl er här

Kul, vi ses!

Välkommen till SOLVERS online-webinar

13 oktober 2022

Solver är en molnbaserad lösning i Azure för företag som behöver ett bra och lättanvänt verktyg för budget & prognos. Solver används av 4000+ kunder globalt och av bl.a. Preem, Bliwa, TePe och AlfaLaval i Sverige.

Vi demonstrerar hur Solver automatiskt kan ladda in utfall från ekonomisystemet, stödja inmatning av budgetsiffror på ett enkelt sätt för användarna, samt konsolidera hela företagets budget i realtid.

Presentationen göra via Teams av Mattias Brunk som är Europa-ansvarig för försäljning. Du når honom även på mattias.brunk@solver.se eller 070-659 03 29.

Om du investerar 45 min av din tid med oss så visar vi hur du kan arbeta enklare med budgetering och vad det handlar om i både besparing för företaget samt investeringskostnad.

 

VÄL MÖTT

person using laptop on table_edited.jpg

Solver Planning

Vår kompetens och erfarenhet inom området är stor och vi kan fungera som rådgivande och stöttande i frågor rörande planeringsprocesser och Microsoft BI. Solver lervererar lösningar på vår egna molntjänst som körs i Microsoft Azure. Vi står för både molntjänst, konsultleverans och framtida support.

Med mer än 20 års erfarenhet vet vi vilka utmaningar olika företag står inför i samband med årlig budget och/eller månatliga eller kvartalsvisa prognoser. Vår affär är enkelt: vi vill förenkla livet för ekonomiavdelningen och få ett större ägarskap av budgeten ute i organisationen.

Om oss
Kontakt
Våra tjänster
bottom of page