top of page
Webinar om Solver Quickstart 
10/4 kl. 15.00

ANMÄLAN NEDAN
Inbjudan webinar 2024.png

Välkommen till Solvers online-webinar

10:e april 2024 kl. 15.00

Med Solver Quickstart kan du vara igång med att rapportera på era utfallssiffror inom några dagar, snarare månader av implementationsprojekt.

 

Solver är en molnbaserad lösning i Azure för företag som behöver ett bra och lättanvänt verktyg för rapportering, budget & prognos. Solver används av 4000+ kunder globalt och av bl.a. Preem, Bliwa, TePe och AlfaLaval i Sverige.

Vi demonstrerar hur Solver automatiskt kan ladda in utfall från ekonomisystemet, visa utfall i 100+ färdiga rapporter, samt stödja inmatning av budgetsiffror på ett enkelt sätt för användarna. Därtill kan du konsolidera hela företagets budget i realtid i färdiga rapporter och dashboards.

Presentationen göra via Teams av Mattias Brunk som är VD och ansvarig för försäljning i Europa. Du når honom även på mattias.brunk@solver.se eller 070-659 03 29.

 

VÄL MÖTT

Anmäl er här

Kul, vi ses!

Solver Planning

Vår kompetens och erfarenhet inom området är stor och vi kan fungera som rådgivande och stöttande i frågor rörande planeringsprocesser och Microsoft BI. Solver lervererar lösningar på vår egna molntjänst som körs i Microsoft Azure. Vi står för både molntjänst, konsultleverans och framtida support.

Med mer än 20 års erfarenhet vet vi vilka utmaningar olika företag står inför i samband med årlig budget och/eller månatliga eller kvartalsvisa prognoser. Vår affär är enkelt: vi vill förenkla livet för ekonomiavdelningen och få ett större ägarskap av budgeten ute i organisationen.

Om oss
Kontakt
Våra tjänster
bottom of page