Academic Work väljer Solver Planning

Academic Work väljer Solver planning som planeringsverktyg för budgetering och prognostisering av verksamhetens intäkter och kostnader. Lösningen kommer att samverka med Microsoft Power BI för analys och rapportering till en heltäckande CPM-lösning

Om Academic Work Academic Work rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar eller som är i början av karriären – young professionals. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är det en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag

Om Solver Sweden Solver är ett globalt produktbolag som marknadsför, säljer och implementerar Solver planning för planering och verksamhetsstyrning. Med över 2000 kunder världen över är Solver en av de ledande aktörerna på marknaden för system inom Corporate Performance Management

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Snabblänkar

Kontaktinformation

Kungsgatan 56 SE-111 22 Stockholm, Sweden

Copyright © Solver. All rights reserved 2020