Nytt kundcase om Solver Planning: Inera


Solver Sweden och vår partner, Netgain, har levererat en lösning runt ABC-kalkylering åt Inera med Solver Planning som plattform.Genom att dela upp interna tjänster i ingående komponenter, och prissätta dessa individuellt uppnår Inera en styrmodell med mer precision och spårbarhet. Klicka på loggan för att läsa hela case studyn eller läs mer om alla våra kundcase här.

Om Inera

Bolaget bildades redan 1999, med syfte att utveckla e-hälsotjänster för invånarna, på uppdrag av samtliga landsting och regioner. Genom samverkan och med uppdrag från landsting och regioner har Inera utvecklat gemensamma lösningar, gemensam mjuk infrastruktur och andra stöd för digitalisering. Idag ansvarar Inera för ett 40-tal landstingsgemensamma tjänster och projekt, bland annat 1177 Vårdguiden, UMO (Ungdomsmottagningen på nätet) och Journal via nätet. Bolaget har en omsättning på drygt 600 miljoner kronor och ungefär 200 anställda. Verksamheten riktar sig till både invånare och medarbetare i vård och omsorg.

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Snabblänkar

Kontaktinformation

Kungsgatan 56 SE-111 22 Stockholm, Sweden

Copyright © Solver. All rights reserved 2020