December 15, 2015

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Nytt kundcase om BI360 Planning: Inera

March 23, 2017

Solver Sweden och vår partner, Netgain, har levererat en lösning runt ABC-kalkylering åt Inera med BI360 som plattform.Genom att dela upp interna tjänster i ingående komponenter, och prissätta dessa individuellt uppnår Inera en styrmodell med mer precision och spårbarhet. Klicka på loggan för att läsa hela case studyn eller läs mer om alla våra kundcase här.

 

 

 

Om Inera

 

Bolaget bildades redan 1999, med syfte att utveckla e-hälsotjänster för invånarna, på uppdrag av samtliga landsting och regioner. Genom samverkan och med uppdrag från landsting och regioner har Inera utvecklat gemensamma lösningar, gemensam mjuk infrastruktur och andra stöd för digitalisering. Idag ansvarar Inera för ett 40-tal landstingsgemensamma tjänster och projekt, bland annat 1177 Vårdguiden, UMO (Ungdomsmottagningen på nätet) och Journal via nätet. Bolaget har en omsättning på drygt 600 miljoner kronor och ungefär 200 anställda. Verksamheten riktar sig till både invånare och medarbetare i vård och omsorg.

 

 

Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar