Swedish Standards Institute valde Solver Planning


Solver Sweden och SIS, Swedish Standards Institute, ingick avtal den 8 juli 2016 omfattande licenser avseende 80 användare av Solver Planning samt ett implementationsprojekt. SIS kommer att använda applikationen för sina budget-/prognosprocesser bland annat inom sina Tekniska Kommittéer samt Förlagsverksamheten.

Om SIS

SIS projektleder experter från olika branscher som vill utveckla standarder tillsammans. De möts hos oss för att hitta gemensamma lösningar, som bidrar till innovationer och underlättar handel och export. Våra kunder kommer från både privat och offentlig sektor. Vi tar tillvara deras intressen genom att representera Sverige i de internationella standardiseringsorganisationerna CEN och ISO. Utöver att driva standardiseringsprojekt, säljer vi bland annat standarder, utbildningar och rådgivning.

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Snabblänkar

Kontaktinformation

Kungsgatan 56 SE-111 22 Stockholm, Sweden

Copyright © Solver. All rights reserved 2020