Focus 2016 och Solver Planning!


Solvers årliga användarkonferens, FOCUS, hölls i år i San Diego i slutet av Augusti. Fler än 400 kunder och samarbetspartners deltog under konferensens tre dagar. Förutom nätverkande, rundabords-diskussioner, och workshops hölls ett stort antal föreläsningar och möten med Solvers representanter från hela världen. Konferensen avslutades med galamiddag och Award Night där priser delades ut till både kunder och samarbetspartners.

Solver är numera globalt representerat med 11 egna kontor samt 130 samarbetspartners och täcker in samtliga världsdelar. Solver Sweden ansvarar för marknadsföring och försäljning i Europa och har ett försäljningsbolag även i England.

Det största intresset under konferensen kretsades kring denkommande Version 5.0 av Solver Planning. Med en helt ny HTML5-baserad portal, fler och bättre färdiga integrationer mot bl.a.Dynamics, Visma och SAP, samt en cloud-ready arkitektur flyttar vi fram vår position inom CPM och verksamhetsstyrning ytterligare.

For more details about Solver Planning, Focus and our customers, please contact Björn Nylander, bjorn.nylander@solver.se

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Snabblänkar

Kontaktinformation

Kungsgatan 56 SE-111 22 Stockholm, Sweden

Copyright © Solver. All rights reserved 2020