December 15, 2015

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Focus 2016 och BI360 version 5!

September 26, 2016

Solvers årliga användarkonferens, FOCUS, hölls i år i San Diego i slutet av Augusti. Fler än 400 kunder och samarbetspartners deltog under konferensens tre dagar. Förutom nätverkande, rundabords-diskussioner, och workshops hölls ett stort antal föreläsningar och möten med Solvers representanter från hela världen. Konferensen avslutades med galamiddag och Award Night där priser delades ut till både kunder och samarbetspartners.

 

Solver är numera globalt representerat med 11 egna kontor samt 130 samarbetspartners och täcker in samtliga världsdelar.  Solver Sweden ansvarar för marknadsföring och försäljning i Europa och har ett försäljningsbolag även i England.

 

 

Det största intresset under konferensen  kretsades kring denkommande Version 5.0av BI360. Med en helt ny HTML5-baserad portal, fler och bättre färdiga integrationer mot bl.a.Dynamics, Visma och SAP, samt en cloud-ready arkitektur flyttar vi fram vår position inom CPM och verksamhetsstyrning ytterligare. 

 

For more details about BI360, Focus and our customers, please contact Mattias Brunk  here . 

 

Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar