Stadium planerar med BI360


Solver slutför i skrivande stund ett implementationsprojekt där BI360 kommer att användas centralt av Stadium för försäljningplanering och -budgetering. Lösningen bygger på Microsofts plattform med SQL Server, samt Office och med BI360 som inmatningsverktyg.

Projektet bygger på inmatning av centrala mål som nycklas ner på både butiker och produkter utifrån centralt styrda affärsregler, och sedan justeras av användarna på en mer detaljerad nivå. Implementationen har pågått i ca 2 månader.

"Stadium valde BI360 för att det passar väl in i deras Microsoft-strategi, gränssnittet är intuitivt för användarna och lätt att använda, samt möjliggör en skalbarhet och flexibitet som andra verktyg inte kunde uppvisa. Dessutom kunde Solver visa på en kompetens och erfarenhet från liknande lösningar som hjälper oss att åstadkomma en effektivare planeringsprocess." säger Peter Johansson, projektledare på Stadium.

Om Stadium

Stadiumhar ett tresiffrigt antal sport- och sportmodevaruhus utspridda i Sverige, Finland, Danmark och Tyskland. Konceptet Stadium har hela tiden utvecklats och dotterbolag i form av koncepten Stadium Outlet, Stadium Team Sales och Stadium Ski har tillkommit. Dessutom har Stadium i Stadium Sports Camp Sveriges största största, och förmodligen världens roligaste, idrottsläger för barn och ungdomar.

Om Solver

Solver är globalt ett produktbolag och i Sverige även ett konsultbolag med fokus på konsulting inom Microsoft Business Intelligence och Corporate Performance Management (CPM). Solver blev i mars 2014 upptagen av Gartner Group på listan över de etablerade leverantörena av lösningar för CPM

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Snabblänkar

Kontaktinformation

Kungsgatan 56 SE-111 22 Stockholm, Sweden

Copyright © Solver. All rights reserved 2020