top of page

Välkommen Viktor Solenberg!

Vårt andra nytillskott som vi vill presentera er för denna vecka är Viktor Solenberg!

Viktor kommer till oss med flera års erfarenhet som BI-konsult, samt ingående kunskap av datamodellering, visualisering och analys.

”Jag valde Solver för att kunna kombinera mina intressen inom BI och ekonomi ytterligare, samtidigt som jag vill fortsätta utvecklas med nya kunder och kollegor. Med en stark bakgrund inom ekonomi och finans gillar jag att arbeta med utmaningar inom affärsutveckling för att hjälpa företag att växa.

När jag inte jobbar spenderar jag min tid på padelbanan, i gymmet eller njuter av god mat med vänner och familj.”

Viktor ansluter sig till gänget i Stockholm och vi är så glada för detta! Välkommen ännu en gång 😊
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page