top of page

Välkommen Stefan Nilsson

Vi börjar den nya veckan med att introducera er för vår nyaste kollega Stefan som började hos oss nu i september!


Stefan, som har bakgrund inom Ericsson och Sandvik, har i närtid arbetat som BI-konsult där han fått erfarenhet av DW lösningar, QlikView och PowerBI.


”Att det blev Solver kändes självklart. Bolaget har ett fint rykte och många duktiga kollegor där jag kan lära mig och fortsätta utvecklas med. Jag kände redan från den första kontakten att det här skulle bli en bra match.


Jag är 54 år och bor med mina tre döttrar i ett stort hus i Torsåker mitt bland hästhagar och åkrar. Inte långt från mig har jag fina jaktmarker där jag gärna spenderar tid när det är jaktsäsong. Idrott har alltid varit ett stort intresse för mig och jag tycker om att cykla både landsväg och i skogen.

En kul anekdot är att jag, tillsammans med några gamla kollegor, startade Gammelstilla Whisky!”


Vi är så glada att ha Stefan här på Solver och ser fram emot att lära känna honom (och kanske också hans Whisky) bättre!
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page