top of page

Välkommen Magnus Karlsson

Vi är glada att kunna presentera vår nya medarbetare, Magnus Karlsson! Magnus har sedan tidigare 17 års erfarenhet som systemutvecklare och konsult inom C#, .NET och SQL Server, men har nu valt att fokusera helt på BI.


”Under de fem sista åren har jag jobbat uteslutande med BI och Microsofts BI verktyg. Jag trivs med att hjälpa kunden att utveckla lösningen från ax til limpa, data warehouse till Power BI. Datamodellering, SQL, Azure Synapse eller Power BI står oftast på agendan.


Med min långa erfarenhet av konsultbranschen måste jag säga att Solver sticker ut. Här har jag mycket trevliga och kompetenta kollegor och kunskapsöverföringen inom företaget är grym.


Privat så blir det mycket tid med min son och promenader med vår hund som behöver sin motion. Skidåkning i Alperna står alltid högt på agendan.”Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page