top of page

Välkommen Jenny Laurell

Idag är vi väldigt glada att kunna välkomna vår nyaste kollega Jenny Laurell. Jenny kommer till oss med en lång erfarenhet av HR-frågor och rekrytering inom IT/tech branschen.


"Jag känner mig väldigt glad över att få vara av del Solver och att få lära känna alla härliga medarbetare. Jag är mycket imponerad av Solvers företagskultur och deras starka position på kundmarknaden. Solver har ett tydligt mål att stärka och växa affären och det känns väldigt spännande att få vara en del av den resan.


I min roll som CPO är jag ansvarig för HR-frågor, employer branding och rekrytering. Mitt fokus är att se till att Solver fortsätter vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom vår bransch, där medarbetarnöjdhet är vår högsta prioritet.


På fritiden tycker jag om att spendera tid med min familj. Jag har en man och två döttrar. Jag tillbringar mycket tid i dansstudios, på fotbollsplanen eller på cheerleadinggolvet och hejar på mina barn. Jag älskar också att resa både för att besöka andra länder åka skidor i svenska fjällen."


Välkommen Jenny!
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page