top of page

Välkommen Dennis Eriksson!


Vi kick-startar år 2022 med att välkomna vår nya medarbetare Dennis.


Dennis har sin unga ålder till trots hunnit med att jobba inom både CPM och BI och tar med sig mycket värdefull kunskap till oss. Dennis blir ett fantastiskt tillskott till Stockholmskontoret.


”Att välja Solver som nästa steg i mitt yrkesliv var ett lätt val att göra. Med en företagskultur som är välkomnande och prestigelös samt fantastiska kollegor är det en perfekt miljö för mig att fortsätta utvecklas i.


Jag är 31 år och bor i Vallentuna. På min fritid ägnar jag mycket tid till styrketräning, att hitta ny musik och konsumera den på alla möjliga sätt samt till att umgås med nära och kära. Jag har nu mitt i vintern även börjat spela Discgolf för att utmana mig själv med en ny hobby.”


Varmt välkommen Dennis! 🌟
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page