top of page

Välkommen Clas Camnerin

Vi är väldigt glada över att ha dig här på Solver

I måndags började vår nya kollega Clas här på Solver och nu när han hunnit bli lite varm i kläderna vill vi passa på att välkomna honom ordentligt.


Clas har arbetat med CPM i nästan två decennier i olika roller. Han kommer nu att bli ansvarig för projektleverans för Solvers projekt i EMEA-regionen.


”Jag ser verkligen fram emot att lära känna mina nya kollegor och produkten Solver, och självklart även kunder och användare. Jag är övertygad om att Solver är väl positionerat för att växa i sin verksamhet och därigenom skapa värde för företag med förbättrade planerings- och rapporteringsmöjligheter.


När jag inte arbetar spenderar jag gärna min tid på Öland tillsammans med familjen i vårt fritidshus. Jag är intresserad av sport, för egen del blir det främst golf, innebandy och skidåkning. I övrigt tycker jag också mycket om film och musik, och spelar gärna piano om tillfälle ges."


Vi är väldigt glada att kunna välkomna Clas till Solverfamiljen
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page