top of page

Solver lanserar Solver Quickstart

Implementera Solver för Rapportering och Budgetering mot Dynamics 365 på 1 dag!

 

Solver lanserar nu en ny funktion som levererar en komplett lösning för rapportering, budgetering och konsolidering med endast en dags konfiguration. Denna nya satsning kallas Solver Quickstart – en unik paketerad lösning för kunder som använder Microsoft Dynamics 365 Business Central.


På en dag sätter vi upp en fullt fungerande lösning för prognos, budgetering och rapportering som direkt och sömlöst integreras med ert ERP-data i Dynamics 365 Business Central. Med Solver Quickstart kommer också obegränsad åtkomst till Microsoft Marketplace, med möjlighet till att on-demand ladda ner färdiga molnbaserade finansiella rapporter och budgetinmatningsformulär.


”Med Solver Quickstart får ekonomi- och redovisningsteamet snabba och detaljerade ekonomiska rapporter som är helt tillförlitliga, då de är helt integrerade med användarnas ekonomisystem. Funktionen är en riktig ’game-changer’ som möjliggör snabbare, säkrare och smidigare beslutsfattande, redan från dag 1”, säger Nils Rasmussen, VD på Solver Global.

Lanseringen är ytterligare ett resultat av samarbetet med Microsoft som tillkännagavs i januari. Solver Quickstart finns tillgänglig för Microsoft Dymanics 365 Business Central och kommer snart vara tillgänglig för Microsoft Dynamics 365 Finance. Solver Quickstart kommer inom kort också finnas tillgänglig för integration mot andra ERP-system.


För mer information, kontakta oss på info@solver.se, eller ring Mattias på 070-65 903 290 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page