208 

Anställda

2,321 

Kunder

97%

Kundnöjdhet

22%

Tillväxt

Vilka är vi?

Solver är globalt ett produktbolag med fokus på produktutveckling av BI360 och implementation av lösningar för Corporate Performance Management (CPM) med produkten BI360. Solver blev i mars 2014 upptagen av Gartner Group på listan över de etablerade leverantörena på global basis.
 

 


De senaste årens framgångar med konceptet att leverera Business Intelligence (BI) och CPM helt baserat på Microsofts produktplattform har därmed bevisats vara en framgångsfaktor.

Solver grundades 1997 i USA och 2006 i Sverige. Vi har kontor i Nordamerika, Europa och Asien. Vår strategi är att erbjuda marknaden det bästa alternativet för CPM och BI helt baserat på Microsofts produktplattform.

Våra konsulter tillhör de mest meriterade på marknaden med en genomsnittlig branscherfarenhet på över tio år. Solver är en VIP-Partner inom Bi till Microsoft i Sverige, vilket innebär att vi är en av Microsofts absolut viktigaste partners inom området.

Solver har erhållit priset ”Global Microsoft Business Intelligence Partner of the Year” av Microsoft och blivit utnämnda som Gasellföretag av Dagens Industri 5 år i rad och är ett av Sveriges snabbast växande CPM/BI-företag i Sverige.

Solver lanserade för några år sedan BI360 Planning, en helt igenom Microsoftbaserad out-of-the-box applikation för budget/prognos och legal konsolidering med stor kommersiell framgång. BI360 har över 2000 kunder runt om i världen och en fortsatt hög tillväxt. I Sverige har BI360 valts av både stora och medelstora organisationer framför mer etablerade leverantörer på marknaden. BI360 är ett perfekt komplement till Microsoft BI!
 
Med BI360 Planning och Microsoft BI erbjuder Solver en unik och kostnadseffektiv CPM-lösning helt igenom Microsoftbaserad skalbar till tusentals användare

 

Solvers historia

Snabblänkar

Kontaktinformation

Kungsgatan 56 SE-111 22 Stockholm, Sweden

Copyright © Solver. All rights reserved 2017.