En komplett applikation för CPM

BI360 Reporting är ett kraftfullt och intuitivt Excel-baserat rapportverktyg. Kör rapporterna i Excel, på web eller i mobila enheter. Visualisera trender, analysera data, nyckeltal och mycket mera. Vi har färdiga integrationer för bland annat Microsoft Dynamics och Visma.
BI360 Planning är ett komplett Microsoftbaserat budget- och prognosverktyg med stöd för finansiell planering, operationella processer samt konsolidering i en och samma plattform. BI360 bygger på lagring av data i en förkonfigurerad databas på Microsoft SQL Server.
BI360 Konsolidering utnyttjar kraften i BI360 Rapportering och Budgetering för att hantera legal redovisning. Med färdiga funktioner för valutahantering, trädstrukturer och eliminieringar används BI360 av flera stora svenska industribolag för just koncernkonsolidering.

Vad är BI360?

CPM helt i Microsoftmiljö
BI360 är en komplett applikation för rapportering, budget, prognos och operationell och legal konsolidering. Med BI360 erhålles ett professionellt stöd för att hantera samtliga processer där inmatning och rapportering används. Det kan vara budget- och prognosprocesser för det operationell och finansiell planering, men även säljplanering och projektstyrning. BI360 har stöd för både operativ och legal konsolidering, samt kan integreras med alla affärssystem som finns på marknaden idag. BI360 är helt igenom Microsoftbaserat och kompletterar er befintliga BI-applikation oavsett vilka verktyg som används. BI360 kan i större utsräckning än många andra alternativ förvaltas av egen IT-personal då den bygger på kända produkter som Excel och MS SQL Server.

BI360 Budget, Prognos och Konsolidering - Out of the Box Planning
Med Excel som gränssnitt för användarna och SQL Server som databas får kunden en robust och pålitlig lösning där användare och administratörer känner igen sig i familjära miljöer.  All affärslogik och konsolidering sker i en central databas som integreras direkt med ekonomisystem, datalager och andra källsystem. BI360 ger dig som kund en kick-start för att komma igång med kontrollerad inmatning av budget- och prognosvärden.

BI360 Rapportering - Rapportering i realtid för Microsoft Dynamics & Visma
För alla controllers som jobbar med bokslut och är vana rapportanvändare ger BI360 möjligheten att med enkel drag-and-drop teknik bygga egna rapporter direkt i Excel, där data kommer direkt från ekonomisystemets databas. Eventuella kundanpassningar läggs enkelt in i verktygets metadata och behovet av konsulthjälp vid rapportskapande är obefintligt. Inbyggt stöd out-of-the box för Dynamics AX, NAV, CRM samt GP m f l affärssystem.

BI360 - Med i Gartners kvadrant
Den officiella lanseringen av BI360 var på Convergence i Atlanta 2010. Trots den korta tiden på marknaden har över 2000 företag valt lösningen. BI360 har en lång lista av professionella funktioner och tillsammans med den höga prestandan överträffar BI360 andra lösningar som finns på marknaden idag. Solver listades våren 2014 av Gartner i The Magic CPM Quadrant för första gången. Du kan även läsa mer på vår engelska websida, www.solverglobal.com.

 

Färdiga integrationer

BI360 har färdiga integrationer för följande system:

 

Affärssystem

Acumatica, Dynamics AX, Dynamics GP, Dynamics NAV, Dynamics SL, Intacct, NetSuite, Sage X3, Sage 100, Sage 300, Sage 500, SAP Business One, Visma Business, Mammut

 

CRM-system

Salesforce, Microsoft Dynamics CRM

 

Övriga system och molntjänster

ADP, Altec (Doc-link), Binary Stream, eOne Smartlist, Google Analytics, Olympic Project, Papersave, Paramount WorkPlace, Timegrip, UltiPro, Wennsoft, cVent

Snabblänkar

Kontaktinformation

Kungsgatan 56 SE-111 22 Stockholm, Sweden

Copyright © Solver. All rights reserved 2017.