Arbeta live mot ditt ekonomisystem

BI360 har färdiga integrationer mot en rad olika affärssystem som gör att du direkt kommer igång med din rapportering och även budgetering, helt utan konsulthjälp. BI360 är Excelbaserat och innehåller såväl standardrapporter som möjligheter att enkelt skapa dina egna rapporter.

BI360 har färdiga integrationer för bl.a. Visma, Microsoft Dynamics AX, NAV och CRM.

Enkelt användande genom drag-and-drop design

BI360 Rapportering och live-budgetering finns för både Excel och Webb. I Excel får du ett Outlook-liknande gränssnitt med tillgång till alla moduler och fält i ditt affärssystem. Genom att dra och droppa fält från menyn i Excel skapar du enkelt din egen rapport. Denna kan du sedan köra för eget bruk, och/eller distribuera till andra BI360-användare. En dags utbildning räcker för att kunna arbeta som rapportdesigner i BI360.

BI360 Rapportering i korthet

  • Färdiga integrationer för Dynamics AX/NAV/CRM/SL, Visma Business, etc.

  • En Excelbaserad rapportprodukt.

  • Tillgång till 1000-tals informationsfält från ekonomisystemet.

  • Integration mot samtliga moduler (huvudbok, kund, leverantör etc.)

  • Drag-and-drop-design för att bygga rapporter

  • 450+ kunder på BI360

  • Svenska referenser 

  • Drill-down till transaktioner direkt från vilken summa som helst i en rapport.

  • Ad-hoc-rapportering

  • Automatisk distribution av företagsgemensamma rapporter.

Grafik och design

BI360 är Excelbaserat. Allt du kan göra i Excel kan du göra i BI360, och dessutom med live-koppling till affärssystemet. Detta gör att du kan använda grafer, färger, formatteringar, diagram och annan Excel-layout.

Konsolidering, eliminering och valuta

Har du flera legala bolag i ditt affärssystem? BI360 har stöd för multi-company-reporting där vi skapar konsoliderad information för alla legala bolag. Du kan även lägga in regelverk för elimineringar och valutahantering.

Tänk om, tänk nytt

Varför alltid visualisera information med siffror och tabeller? Med BI360 kan du bygga berättande rapporter som automatiskt bygger ihop beskrivande texter utifrån resultat och presenterar detta på ett lättförståerligt sätt. Dett är lämpligt för till exempel styrelserapportering eller för att distribuera övergripande information till ett stort antal mottagare.

Information till alla

Med BI360 Publisher kan du automatiskt distribuera rapporter, styrt på tid eller villkor, i en mängd olika format (pdf, Excel, BI360, html etc.). Varför inte använda BI360 för att maila ut månadens resultat för hela företaget varje månad? Du kan spara tid och pengar genom automatiserade utskick. 

Snabblänkar

Kontaktinformation

Kungsgatan 56 SE-111 22 Stockholm, Sweden

Copyright © Solver. All rights reserved 2017.