SOLVER PLANNING

Molntjänst eller egen
installation?

Solver Planning är en helt webbaserad plattform som erbjuds som molntjänst i Microsoft Azure eller som lokal installation på egna servrar. Oavsett val är användarupplevelsen densamma.

Solver är det perfekta valet för företag där Excel är modelleringsverktyget för budget- eller prognosmallar men där inmatningsgränssnittet för användarna ska vara webbaserad. Solver sparar alla värden i ett centralt datalager som integreras med de datakällor som har relevant data för de olika planeringsprocesserna.

Fullt stöd för rullande prognoser, drivar-baserad budgetering, flerårsplanering, samt tillgång till ett mallar för HR-planering, Resultatplanering, Balansbudgetering, Likviditetsplanering samt ett hundratalet andra exempelmallar. Nya mallar skapas enkelt i Solvers Excel-Add In.

 

Koll på Planeringsprocesserna?

Solver Planning innehåller en avancerad processmotor där samtliga flöden står under administratören och användarnas kontroll.  En användare får per automatik upp information om vilka aktiviteter de skall utföra, när de skall vara klara och vilka formulär som måste fyllas i. En planeringsprocess kan startas automatiskt via mail eller manuellt av administrationen.  Alla processer kan övervakas och givetvis följas upp.  

Snabblänkar

Kontaktinformation

Kungsgatan 56 SE-111 22 Stockholm, Sweden

Copyright © Solver. All rights reserved 2020