BI-mingel
SOLVER FALUN
28/4
  kl. 18-22
Anmäl er här

Kul, vi ses!

Välkommen till SOLVERS BI-mingel i

FALUN 
28 April 2022

Solver bjuder in till mingel med lite plockmat och dryck på restaurang Bishop Arms i Falun. Vi hoppas på många spännande diskussioner om det  senaste inom Microsoft Business Intelligence!

Vi möts på puben Bishop Arms på Vattugränd 6

28/4 2022 kl. 18:00.

Vi bjuder på lättare tilltugg och dryck under kvällen och vi avslutar ca kl. 22:00.

Har du ingen möjlighet att ta dig till puben men ändå vill prata Microsoft BI? Inga problem! Hör av dig till oss på info@solver.se så bokar vi upp ett möte och ses. 

VÄL MÖTT

Hälla en Pint

Microsoft Azure BI Profesionals

Vår kompetens och erfarenhet inom området är stor och vi kan fungera som rådgivande och stöttande i frågor rörande Microsoft BI samt även designa molnarkitektur, utveckla pilotapplikationer för test och utvärdering i SQL Azure DW och Power BI och hjälpa även till med utbildning av användare och administratörer.

Vi erbjuder även förstärkning av konsulter för att stärka upp externa projekt och har en stor kompetens inom Microsoft Azure, Power BI och SQL Server och är även djupa specialister på SQL Server, T-SQL, SSIS, SSAS, MDX, SSAS-Tabular, DAX, MDS, SSRS, PowerBI, Azure SQL Database, Azure Synapse, Azure Data Factory, Azure Databricks, Azure Data Lake och Power platform.

Om oss
Kontakt
Våra tjänster